About Fusion Mineral Paint

 

 Fusion Mineral Paint komt van de Canadese🎉Fabrikant, Homestead House. Dezelfde fabrikant van Miss Mustard Seed's Milk Paint. Fusion bevat een unieke formule. Een duurzame meubelverf, met een uitzonderlijk goede hechting, makkelijk aan te brengen en weinig schadelijke stoffen.

En wat ik er zo speciaal aan vind, en waarom de verf weer totaal anders is dan Milk Paint en Krijtverf, Fusion heeft een ingebouwde beschermlaag! Geen afwerking meer nodig als een wax of vernis.. je bent meteen klaar. Het heeft dezelfde matte uitstraling, en nog steeds een beperkte voorbereiding nodig. Ontvetten en licht opschuren, dan kun je direct beginnen.

Milk Paint en Fusion werken beide totaal anders, en hebben ook een andere uitstraling. Waar Milk Paint sterk is in de verouderde en chippy look.. Kun je met Fusion makkelijker een strakke look creëren. Net als bij Milk Paint heeft ook Fusion een bijproduct voor gladde ondergronden, zoals vineer of glas. Behandel je project eerst met Ultra Grip, en daarna kun je met je favoriete kleur aan de slag. Door de Ultra Grip hecht de Fusion op alle ondergronden!