reviews - 1 op 1 workshop


Al 12 mensen gingen je voor! Benieuwd naar hun ervaringen? Van een aantal restylers heb ik fantastische recensies mogen ontvangen, en die deel ik graag met jullie. 

 

Twijfel je nog of deze workshop iets voor jou is? Bekijk de ervaringen van voorgaande restylers!


review Iris

Ik vond het een super informatieve en vooral ook gezellige 2 dagen. De sfeer die Yasmin samen met Connie daar hebben weten neer te zetten is fantastisch. Zeer waardevolle tips mogen krijgen m.b.t. tot het schilderen van de meubels maar ook m.b.t. het gebruik maken van de socials. Kortom een waardevolle 2 dagen die het aanraden meer dan waard. - Iris


review jolien

2 weken geleden heb ik de 2-daagse 1 op 1 workshop gevolgd bij Yasmin van Ruby Wonen waar ik super enthousiast over ben.

Ik kreeg praktische tips en uitleg mbt het reinigen, verzorgen en schilderen van een meubel. Welke materialen en producten handig zijn om te gebruiken. 

 

Ik ben in haar loods aan de slag gegaan met een zelf meegebracht meubel. De kast is geschilderd en mooi gestyled op de foto gezet. Verder kreeg ik ook heel veel tips en informatie over het starten van een eigen bedrijf. En bijvoorbeeld het gebruik van social media hierbij. Yasmin is kundig en ervaren binnen het meubels restylen en ondernemen. Ik heb heel veel van haar geleerd. Ook na afloop was ze bereid mij te helpen en vragen te beantwoorden. Kortom de workshop is een absolute aanrader! - Jolien


Review Gio

Op woensdagmorgen werd ik met een enthousiast gevoel wakker; het was eindelijk zover! Ik ging het 1-op-1 restyle traject volgen bij Ruby Wonen. Het weer had er wat minder zin in maar ik liet me niet tegen houden door de sneeuw en arriveerde rond half 11 in Bergen op Zoom bij de super toffe loods van Yasmin en haar ouders. Ik werd meteen heel warm ontvangen met een ‘’platte tiet’’ (typisch gebakje uit Bergen op Zoom) en een lekker kopje thee. We hebben eerst gezellig wat gekletst en zijn daarna meteen van start gegaan met mijn meubel. Alles wordt geduldig doorgenomen door Yasmin. Van grondig schoonmaken tot aan het schuren van het meubel en dan kan eindelijk het allerleukste beginnen; het verven natuurlijk. Ik mocht een mooi kleurtje uitzoeken en toen konden we de eerste laag erop gaan zetten. Ook hier geeft Yasmin fijne tips en kijkt graag met je mee. Aan het eind van de eerste dag zijn we zelfs nog even naar de kringloop gereden en heb ik nog 2 kandelaren gescoord om eens met bladgoud te werken. De 2e dag zijn we in de morgen meteen gestart met de laatste laag verf en hebben we geoefend met het aanbrengen van een transfer voordat ik deze daadwerkelijk op mijn kast ging plaatsen. Ook hebben we verschillende afwerkingen van het hout geprobeerd en er was inderdaad zelfs nog tijd om de kandelaren met bladgoud te versieren. Ook geeft Yasmin graag tips over het starten van je eigen bedrijfje, helpt je met het bedenken van een naam & tenslotte wordt het meubel ook nog mooi op de foto gezet. Kortom; de cursus was fantastisch. Ik heb heel veel geleerd, gezellig gekletst, inspiratie opgedaan en ontzettend genoten van het mooie bedrijf dat Yasmin samen met haar ouders heeft opgezet. P.s. haar moeder is ook ontzettend gezellig. ;-)

 

Ik kan maar 1 ding zeggen: schrijf je in! Je krijgt er geen spijt van want die mooie oude meubeltjes verdienen een tweede leven.

- Gio


Review katlijn

Ik volgde een heel fijne 1-op-1 workshop bij Yasmin. Na een warm onthaal in hun geweldige loods leerde Yasmin me alle tips&tricks om mijn stoelen op te knappen. Alle info en kennis die ze deelt is zo waardevol!

Ik vond het een heel leuke ervaring om samen te overleggen en de kennis meteen om te zetten in de praktijk waardoor ik met een opgeknapte stoel naar huis ging. Een aanrader voor iedereen die in een ontspannen sfeer zijn meubels wil leren opknappen!

- Katlijn


review joyce & sé

Vol spanning reden we richting Bergen op Zoom niet wetende wat we gingen leren. Je ziet op instagram al een hoop informatie voorbij komen, maar je weet toch niet hoe het precies is, dus met gezonde spanning en auto vol geladen met de kasten kwamen we aan bij de loods.

 

In de loods kijk je al je ogen uit met alle kleurtjes, kasten, transfers en greepjes en wordt je vrolijk begroet door Buma. 

 

Tijdens dag 1 gingen we aan de slag met het schoonmaken en schuren van de kasten en brachten we de eerste laag verf aan. Terwijl we bezig waren liet Yasmin onze hoofden ook werken. Wat willen we als 'herkenning' in onze meubels. Hoe/waar willen we gaan verkopen. Welke stijl vinden we nou echt mooi. Op weg naar huis gingen we meteen aan de slag met een naam, werd het huiswerk op Pinterest gedaan en werd de Instagram pagina gestart. 

 

Dag 2 gingen we aan de slag met het afmaken van de kasten en hebben we veel geleerd over afwerking. Hoe zorg je voor een bescherming van de verf en vooral hoe zorg je dat je de meubels mooi en aantrekkelijk op de foto zet. 

 

Na deze 2 dagen zaten we vol met ideeën en een begin van een 'businessplan'. Ondertussen is dit plan al in gang gezet en wordt er fanatiek gekringloopt op zoek naar nieuwe projecten! 

 

 

Yasmin enorm bedankt voor de fijne en vooral leerzame 2 dagen! - Joyce & Sé