Ruby wonen - restylers community


Ticket - Restylers Community Member

Maandelijkse coaching groep voor meubel-restylers!

Meer info? Lees HIER alles over deze community.


(De community is 1 September gestart, je kunt elk moment instappen)

Prijs is per maand, elke maand kun je gewoon opzeggen, je zit nergens aan vast. Koop jij je ticket voor €27,- dan blijft die prijs voor jou altijd hetzelfde, ook na een prijsstijging.

Kortingsprijs is alleen dit jaar geldig! Vanaf 2023 gaat de prijs definitief naar €35,- per maand.

€ 35,00

€ 27,00

  • Beschikbaar

Wat zijn we op dit moment aan het doen!? Ik heb een leuke challenge bedacht voor de hele maand November, om de leden te stimuleren meer op IG te delen. Elke dag een nieuwe opdracht, zodat ze na een maand helemaal gewend zijn aan IG! Nooit meer zeggen "Ik vind het spannend om mezelf te laten zien" of "ik weet niet wat ik posten op IG".


- Recensies -

 

We zijn nog maar net van start, maar hier al wat leuke reacties!

"Na enige twijfel toch besloten om me aan te melden voor de restylers community van Ruby Wonen. Enorm bij dat ik de stap heb genomen want mede door de onderwerpen die aan bod komne, verschillende gastsprekers en met name het enthousiasme van Yasmin heeft dit mij geholpen om actiever bezig te zijn met mijn bedrijf en de groei hiervan. Ook is het heel fijn om met Yasmin en de medecursisten op een open en eerlijke manier met elkaar te sparren en tips & tricks te delen"


"Ik heb tot nu toe me heel alleen gevoeld in dit vak. Echt tof om met elkaar te leren - van elkaar te leren"


"Ik overweeg nu (letterlijk nu! Kan niet slapen daardoor - 3:52am) een pand te huren! Zoooo spannend!!"


"Ik voel de steun van de groep nu al" 


"Ik volg restylers community vanaf het begin en het is heel interessant en inspirerend. Yasmin deelt veel over verschillende onderwerpen en geeft live sessie die je bij kan wonen maar ook altijd terug kan kijken, super fijn. 

Heerlijk om zo met elkaar van alles te bespreken, ik hebt nog een ander bedrijf en daar is de info ook fijn voor zoals je sociale media en hoe je je profileert. Dus wil je je bedrijf een boost geven, sluit dan aan!"

 

Nicole

"Super tof live Yasmin!

Ik heb genoten van je wijze woorden"


"De community is net gestart, maar heb al veel tips er uit gehaald. Het geeft mij nieuwe inzichten voor mijn onderneming. Het is laagdrempelig, open communicatie, je zit nergens aan vast, de onderwerpen zijn breed en het leuke is dat je echt het gevoel hebt dat je het met elkaar doet. Het zou superleuk zijn als de community groter wordt." 


"De adviezen/voorbeelden die je nu al hebt gegeven, geven me een andere kijk om de prijzen te bepalen. Heel fijn!"


"Wat super gaaf dat ik bij de groep zit. Er komen handige tips voorbij, leuke dingen maar wat ik ook fijn vind is de communicatie met iedereen zo! Je kan van elkaar leren en zoals je zelf al eerder zei; niet zelf meer het wiel hoeven uitvinden. Ik ben bijvoorbeeld al bezig met de prijzenlijst die je hebt  gedeeld, een handig format.

De video’s die je maakt zijn reuze interessant, maar vooral ook leuk om te volgen omdat je het op een normale, prettige manier overbrengt. Ik baal er iedere keer van als ik het niet live kan volgen, maar ja dan maar een dagje later terugkijken.

 

Ik kijk nu ook al uit naar de restylers dag die je van plan bent. Leuk om met iedereen ervaringen te delen en om elkaar te gaan ontmoeten.

 

Al met al een super leuk initiatief dat je dit hebt opgezet en ga zeker zo door!"

 

 

Groetjes Lisa (kwastjekast)