Ruby Wonen - restylers community

Maandelijkse coaching groep voor meubel-restylers!


Ondernemen is niet gemakkelijk!
Zo, ik zeg het maar meteen. Maar het is wel ontzettend leuk en uitdagend!
En ik kan je erbij helpen dat je onderneming ook echt een succes gaat worden!
Tuurlijk, in loondienst werken biedt meer zekerheid, maar what’s fun about that? 😉
Zei ik dat IK je ga helpen? Klopt! Maar ik niet alleen, want deze community is voor iedereen, waarbij ook iedereen elkaar helpt! Hoe fijn is dat? Een eigen restylers community… we got YOUR back!

Er zijn genoeg coaching trajecten, maar deze is specifiek voor restylers… zo kunnen we elkaar echt het beste helpen, en kan ik uuuuuuren volpraten over dit onderwerp!
Stop met solo werken en het wiel telkens opnieuw uitvinden… in plaats daarvan krijg je alles zo aangereikt via deze Restylers Community!

Ben jij ook toe aan die volgende stap in je onderneming? Het maakt niet uit of je nog maar net een maand bent begonnen, of al een paar jaar bezig bent, iedereen kan altijd blijven groeien!
En wat het leuke is, ik heb in de loop der jaren al zoveel mede restylers mogen ontmoeten en gesproken, en telkens kwamen weer diezelfde “problemen” aan bod…!

Hoe fijn is het dat er nu een groep is waar je direct antwoorden krijgt op je vragen, en waar je alles zo terug kunt vinden?

"Bij twijfel... gewoon doen!"


JIJ kunt wel hulp gebruiken omdat:
- Je bent begonnen met een droom/passie.. meubels opknappen! En wat waarschijnlijk begon als hobby, voelde al snel als iets meer dan dat, want zodra jij alleen maar denkt aan schilderen, begint je hart al te gloeien bij het idee! Maar van een hobby, ook echt een onderneming maken, is toch lastiger dan je dacht. Wat komt er allemaal op je af? En waar moet je beginnen? Hoe kan dit een succes worden?

- Je komt tijd te kort, en zoekt naar een snellere en makkelijkere manier om alle info te vergaren waar je naar op zoek bent. Geen geheimzinnigheid, maar transparantie!

- Social Media… pff! Waar halen de mensen de tijd en inspiratie toch vandaan? Je durft jezelf niet zo makkelijk te laten zien op social media, en hebt het gevoel dat mensen echt niet op jou zitten te wachten.

- Je om je heen geen gelijkgestemden hebt. Iedereen is mega supportive, maar niemand weet eigenlijk écht hoe het is om ondernemer te zijn, of hoe het is om in deze business van restylers te zitten.

Het is geen cursus, maar een groep waar ik maandelijks mijn ding doe.

Items die altijd terugkomen, live-sessies, berichten post en tips en inspiratie deel.
Daarnaast is de groep dus 24/7 bereikbaar voor iedereen, en zijn we er voor elkaar!

 

Wist je dat de helft van de startende ondernemers de eerste 5 jaar niet halen? En zelfs daarna valt er weer 30% af… en halen de 10 jaar niet.

Maar wat als je nu tijdens die jaren gebruikt maakt van coaching? 70% van de starters overleven de eerste 10 jaar, en zijn succesvol! Behoorlijk groot verschil.

Heb ik coaching en cursussen gevolgd? NOU EN OF! En wat heeft het mij ontzettend veel geleerd en ver gebracht 😊


Wat houdt de Restylers Community nu precies in:

- Het is een besloten Facebook-groep.

- Een community met gelijkgestemden, een fijne groep restylers die hetzelfde pad bewandelen als jij. 

- Maandelijkse live sessies, waarbij we onze bedrijven bespreken, struggles, beperkingen.. maar ook successen!

- Tools om vooruit te werken in je bedrijf, social media, marketing… maar ook om structuur te krijgen in je bedrijf én rust in je hoofd.

- Elke maand worden er onderwerpen gekozen die worden besproken, denk aan prijzen bepalen, klanten je winkel in krijgen, verkopen via social media, website maken… deze onderwerpen worden door MIJ begeleid. Ik zal elke maand hier alle input geven die ik heb. Sommige onderwerpen komen vaker terug in het jaar, want die zijn gewoon ontzettend belangrijk 😉

- Je kunt alle info ALTIJD terugvinden, niks gaat verloren. Stap jij later in? Dan heb jij direct een bibliotheek vol met info waar jij naar op zoek bent!

- Hoewel ik een grotere fan ben van Instagram, is Facebook dé beste plek om een besloten community te hebben. Hierin kun je namelijk ook documenten toevoegen, en kunnen community-leden openbaar berichten delen in de groep. Zo is het voor iedereen toegankelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om dit via een aparte website te doen, maar ik hou graag de drempel laag, we kijken immers allemaal elke dag wel een keer op Facebook..!


Wat is je investering?

- Een maandelijks bedrag van €35,-  (incl BTW!)

- Of eenmalig per jaar €350,- (je bespaart €70,- op jaarbasis) (deze prijs is alleen begin vh jaar geldig)

 

De prijs zal voor jou nooit wijzigen, ook niet als er sprake is van prijsstijging!

 

Je kunt je elke maand uitschrijven, je zit nergens aan vast!

Heb je voor een heel jaar betaald? Dan kun je je na een jaar uitschrijven.

 

Je krijgt elke maand een betaalverzoekje en een factuur in je mailbox.

 

FIJN! Alleen dit jaar nog €27,- per maand, en meld jij je nu nog aan? Dan blijft deze prijs voor jou altijd €27,-, ook na een prijsstijging! :) 

Mijn belofte naar jou?

IK BEN ER VOOR JOU!

Naast dat ik zelf restyler ben, ben ik er ook om andere restylers te begeleiden naar een succesverhaal! En ja, er is nog steeds plek voor jou in deze business! Die vraag krijg ik heel vaak... "is er nog wel plek voor mij in deze markt?"

JA! sowieso, alleen moet je er voor zorgen dat je wéét wat je doet, dat je uitblinkt en dat je met volle overgave ervoor GAAT!

 

En blijkt de groep niks voor jou te zijn? No hard feelings, je kunt er zo weer uitstappen.


Voor mij voelt dit als een logische volgende stap, ook een stap waar ik al een paar jaar over aan het nadenken was... dit is nu het moment, ik krijg echt het meeste energie om andere net zo te enthousiasmeren over dit vak, maar ook om te helpen het er een succesverhaal van te maken!


Onderwerpen die SOWIESO aan bod komen;

 

- Social Media (duhh)
- Prijzen bepalen

- Money Mindset

- Balans in werk en vrije tijd

- Workshops organiseren

- Website, Canva, Mailchimp... die dingen ;)

- Doelen stellen voor 2023

- Boekhouding (hoort er ook bij)

- Valkuilen

En nog veel meer! 

 

Ook leuk, we hebben 11 December een OFFLINE dag, waarbij we elkaar in real life gaan ontmoeten ;) Ben jij lid van de community!? Dan ben je van harte welkom! Ik zorg voor een leuk, leerzaam, inspirerend dagprogramma, de leden zorgen voor de nodige gezelligheid en hééél veel kletsen natuurlijk!


Wie ben ik?
Als tiener droomde ik er al van, ik wist het zeker; later word ik binnenhuisarchitect!
Na een lange omweg ben ik dan toch iets gaan doen met interieur, een richting op die ik zelf niet had verwacht, maar wel ontzettend leuk is en goed bij me past!

Meubels hergebruiken, een nieuwe look geven en hiermee experimenteren is helemaal van deze tijd. Door mijn creativiteit, mijn vader als leermeester en een hoop durf is RUBY Wonen ontstaan.


Inmiddels 7 jaar verder.. en flink gegroeid. Wat begon met een kastje op de keukentafel, ben ik nu 2 winkelpanden, een loods, workshops, online cursussen, 3 ondernemingen en hééél veel meubels verder! Ik durf met alle zekerheid te zeggen dat ik alle antwoorden heb op jouw vragen.

En mijn motto? Die heeft ervoor gezorgd dat ik nu sta waar ik ben, en waar ik ook WIL staan.

 

"Bij twijfel, gewoon doen!"