Voor jou als restyler

Met 7 jaar ervaring in het runnen van een onderneming als restyler, is het nu tijd om die kennis en ervaring met jullie te delen! Want naast het opknappen van meubels komt er zoveel meer bij kijken.. en waarom het wiel telkens opnieuw uitvinden? Ik deel graag mijn kennis met jullie, hiervoor heb ik 2 manieren bedacht. Een korte online cursus voor een kickstart met een fikse dosis aan info en opdrachten, of een lang traject via een besloten community, waarbij we maandelijks onderwerpen bespreken.

 

Hieronder vind je meer info!


17 Oktober starten we weer met een online Cursus via IG met een kickstart cursus ondernemen als restyler!

Een fijne cursus als je al ondernemer bent of als je twijfelt of het iets voor jou is!

De Restylers Community is een besloten FB-groep met nu 16 leden, waarbij we maandelijks onderwerpen bespreken, ik kom elke week live langs, beantwoord al jullie vragen en gooi in de pagina vol met handige documenten en tips! - recensies -


Hanne "Furniturny"
"Ik vond het een heel leerrijke cursus die ervoor gezorgd heeft dat ik toch wat meer stappen heb gezet en actie heb ondernomen. Het is ook fijn om te horen en lezen dat de struggles die ik heb ook vaak voor anderen gelden."

Edith "De Woonmol"

"De community is net gestart, maar heb al veel tips er uit gehaald. Het geeft mij nieuwe inzichten voor mijn onderneming. Het is laagdrempelig, open communicatie, je zit nergens aan vast, de onderwerpen zijn breed en het leuke is dat je echt het gevoel hebt dat je het met elkaar doet. Het zou superleuk zijn als de community groter wordt."