ruby wonen - online cursus - via instagram


 

Deze cursus is wat voor jou als jij als restyler:

-          Graag een onderneming zou willen starten, of een onderneming hebt maar die naar een next level wilt brengen

-          Open staat voor zelfontwikkeling

-          Het lastig vind om knopen door te hakken, maar zó graag zou willen starten

-          Wel wat handige social media tips kan gebruiken, van die lifehacks die niemand je vertelt...

-          Je Money Mindset wilt veranderen.. geld verdienen is leuk! En veel geld vragen voor je product/dienst is niet eng!

-          Je graag een beter balans wilt in werk en vrije tijd. work hard.. play harder!

-          Ook graag een “bij twijfel gewoon doen” mentaliteit wilt, maar niet weet hoe je dit aan moet pakken.

 

Zodra jij je hebt aangemeld voor de cursus, word je een week vóór aanvang toegelaten tot de besloten IG groep “Ruby Wonen Online Cursus”. Hier staan direct al een paar opdrachten voor je klaar, want we gaan niet stilzitten, we gaan meteen knallen! Het feit dat je hebt besloten om mee te doen met de cursus, zegt eigenlijk al genoeg.

Jij bent klaar voor actie, verandering, groei en wilt hierin éven een kickstart krijgen met begeleiding van mij, en daarna ga jij doorpakken!

De cursus duurt één week, waarbij we echt maximale inzet gaan geven. Je bent er niet meer dan een uur per dag aan kwijt, maar het gaat je daarna zeker nog aan het denken zetten. Na die week blijft de groep nog een extra week open, waarbij er nog wat extra bonussen worden toegevoegd, die ervoor gaan zorgen dat jij nog even nét die extra zetjes gaat krijgen om door te pakken. Denk aan #hashtagtips, ik kom een avond live al jullie vragen beantwoorden en we gaan onze valkuilen met elkaar delen én elkaar tips geven (je leert zóveel van medecursisten). 

"Bij twijfel... gewoon doen!"

Na deze cursus kun jij:

-          Met een hoofd vol ideeën gaan werken AAN je eigen onderneming, of ben jij weer helemaal hyper over je onderneming en weet jij welke stappen je gaat nemen om verder te groeien met je bedrijf.

-          Knopen doorhakken, weet jij welke richting je op wilt met je onderneming en durf je makkelijker beslissingen te nemen.

-          Ga jij je social media platformen helemaal rocken, weet je de do’s & don’ts en voelt het niet meer als een “last” maar snap jij waarom het zo ontzettend belangrijk is om zichtbaar te zijn op social media… en vind je het leuk!

-          Is geld vragen voor je product niet meer spannend… en leer jij omdenken. Wat heb jij nodig om het leven te leiden dat je wilt leiden, en hoeveel geld is daarvoor nodig? In plaats van… dit is wat de klant wilt betalen voor mijn product, en dat is niet genoeg om van rond te komen.

-          Haal jij heel veel energie uit het ondernemen, maar geniet je ook weer van je vrije tijd, en weet je hoe je hier balans in krijgt.

-          Snap jij waar mijn motto “bij twijfel gewoon doen” vandaan komt, en heb je geleerd dat jij ook zo kunt denken!


Waarom geef ik deze cursus?

Ook voor mij is dit in het diepe springen. Maar hé… “bij twijfel gewoon doen” was het toch? Ik heb de ervaring als ondernemer, en weet nu na 7 jaar écht wel hoe het is om ondernemer te ZIJN. Want dat is het, het zit in je of het zit er niet. En als JIJ het gevoel hebt dat je wilt ondernemen, als het je ergens roept.. dan zit het waarschijnlijk ook in JOU.
Ik had ergens nooit verwacht dat ik ondernemer zou willen zijn, ik had een voorbeeld voor me van een ondernemer die zijn hele leven 7 dagen per week werkt, geen zekerheid van geld op de rekening, alleen maar met werk bezig in zijn hoofd en weinig tijd had voor vrije tijd. Nee dankje, zo’n leven zie ik niet voor me! En hier sta ik nu, 7 jaar lang al ondernemer en ik zou het nooit meer anders willen.
Het is niet makkelijk, het gaat met vallen en opstaan, veel onzekerheden… maar zoals het voorbeeld dat ik schetste hoeft het ook zeker niet te zijn! Ik bepaal mijn eigen leven, en dus ook hoe ík onderneem.

Ik hoor al jaren van mensen om mij heen, die mij volgen, maar ook familie en vrienden “jij hebt echt een droombaan”. Hoezo denken mensen dat? En dan denk ik vaak, het gaat heus niet allemaal vanzelf hoor! Maar ergens zullen mensen zien dat ik écht geniet van mijn werk, dat ik plezier heb in het leven, dat ik elke cent die ik verdien ook echt waardeer, en mij vrijer voel dan mensen die voor een baas werken. En dat is waar, dat hebben ze goed gezien!

Mijn manier van denken “bij twijfel gewoon doen” komt niet alleen terug in het werk, zo sta ik in het leven. Ik doe dingen omdat ze goed voelen, en dan begin ik er aan… en eigenlijk altijd tot een succes. Bijna altijd natuurlijk, en als het even niet gaat zoals ik had gedacht, dan slaap ik er een nachtje over, en heb ik bedacht hoe ik het dan wél tot een succes kan maken.

Ik hou van een No-Nonsense mentaliteit, en zo zal de cursus ook zijn!


De cursus in 7 dagen:

Dag 1:
Mindset & identiteit: hoe durf je de stap te nemen?
De “wie, wat, waar en waarom” vragen komen hier aan bod.
Wat is mijn passie?
Waar ben ik goed in?
Wat heeft de wereld nodig?
Waarvoor kan ik betaald worden?

En dan in no-nonsense stijl, dus we gaan hier niet uren over nadenken, want eigenlijk weet je dit wel! Maar het is goed om het op te schrijven, en vanuit hier aan de slag te gaan. De oefening die we hiervoor gaan doen is simpel, effectief en duidelijk.

Dag 2:
Welke blokkades zorgen ervoor dat jij vastloopt? En welke stappen zou jij nu meteen al kunnen zetten? Hier gaan we meteen mee aan de slag!

Dag 3:
Hoe krijgen we meer balans in werk en vrije tijd? Ondernemen kán heel veel tijd in beslag nemen, maar het kan ook anders…

Dag 4:
Money Mindset…. Klaar om meer geld te verdienen?
Dag 5:
Instagram! Met tips waar je écht wat aan hebt.

Dag 6:
Doelen stellen, en die ook behalen! Dit gaan we echt samen doen, met alle deelnemers samen, en met behulp van mijn tips van de vorige dagen gaat dit ook zeker lukken, maar wel belangrijk om ze op papier te zetten.

Dag 7:
Dag 7 is rustdag 😉 want het is immers… work hard.. play harder!

 

Bonusweek:
-
Alle overige vragen die je nog hebt, die niet aan bod zijn gekomen, worden deze week behandeld. En dit doen we met de hele groep, want voor iedereen is dit leerzaam! Die vragen gaan we eerst allemaal opschrijven, en dan kom ik er tijdens een IG-Live sessie uitgebreid op terug.

- Hashtags op Instagram, hoe werkt dat nu precies?

- Heb ik nog 2 leuke verrassingen voor alle deelnemers, waar je nog langer profijt van gaat hebben...!

- De Besloten IG groep blijft een maand lang open! Alle tijd dus om alle info nog eens door te lezen, opdrachten te doen of vragen te stellen. 

 


De cursus in een notendop

(voor als je alle tekst hierboven veel te veel vind en gewoon meteen wilt doorpakken… hoppa!)

-     - Binnen 24u krijg jij een mailtje met info over de cursus, wanneer je wordt toegelaten tot de IG groep en je krijgt voor aanvang van de cursus een E-Book toegestuurd met alle info en opdrachten uitgeschreven. Handig voor tijdens de cursus maar ook voor later.
- Een week lang krijg je elke dag heleboel informatie via stories/filmpjes/berichten op IG.

-  

- - - Daarna blijft de groep nog één week open, voor hele fijne bonussen! In totaal ben je dus 2 weken actief bezig met het upgraden van je onderneming. In totaal blijft de IG-groep een maand lang open.

-    - Duurt per dag ongeveer één uur aan tijd, je kunt de opdrachten doen op elk moment van de dag.

-     - De groep blijft een maand open, tot die tijd kun je alles dus nog eens terugkijken

-    - Cursus kost €179,- Een investering voor JOUW & JE BEDRIJF

-     - De prijs is incl. btw, als jij al een bedrijf (BTW’nr) hebt dan kun je een factuur krijgen, en zijn de kosten aftrekbaar!

-     - Er is ruimte voor alle vragen die in je opkomen, ik ben een open boek… gebruik dit moment dus om alles van mij te leren!

-     - De cursus is voor “meubelrestylers”, dit natuurlijk mijn vakgebied. Extra fijn dus als jij dat ook bent, dan kun je gericht vragen stellen, doe hier zeker je voordeel mee!