Mijn ideale shoppinglist - Part 2

- favourites part two -

Het kan soms een beetje overweldigend zijn, als je bij ons in de loods komt shoppen. Zoveel verschillende producten, en wat is nou waarvoor? En wanneer gebruik je dit of dat? Welke kwasten heb je nu écht nodig? Ik gebruik en test zelf alles, en kan nu na jaren van schilderen mijn favoriete producten met jullie delen.

8 nieuwe items komen aan bod, als aanvulling op mijn vorige shoppinglist!


1. Decor-Wax van Redesign with Prima

Whoehoe! Dit is echt een geweldig product, als je van metallic houdt.

 

Metallic verf, daar was ik al fan van, maar ik geloof dat dit mijn nieuwe lievelingsproduct is! Je hebt superweinig nodig, brengt het gemakkelijk aan met een klein penseeltje en hang en slotwerk wordt weer als nieuw! Hoef je het ook niet meer op te poetsen... chill!

 

Lievelingskleur? Eternal!


Welke gebruik ik het meest?

 


2. Applicator Pads

De applicator Pads zijn speciaal bedacht voor het aanbrengen van vernis. En we weten allemaal dat werken met vernis echt geen gemakkelijk klusje is! Dus elk handigheidje die ervoor zorgt dat je een strakkere finish krijgt met vernis, daar zijn we maar ál te blij mee! 

 

De pads zijn vooral ideaal voor grotere oppervlaktes zoals een tafelblad of bovenkant van een kast, zo voorkom je kwaststrepen! 

 

Goed uitspoelen met water, en je kunt ze vaker gebruiken


3. Furniture Tonic

Heb je de Furniture Salve al eens uitgeprobeerd? Dan durf ik te wedden dat je het een superfijn wondermiddel vind! ;) 

 

Ze hebben iets nieuws uitgebracht en kan niet anders zeggen, ook de Tonic is geweldig!  

 

De Tonic is vloeibaarder, makkelijker te verdelen dus op grote oppervlaktes. 
Ideaal voor tafelbladen, grote planken of een complete leren stoel :) 


4. Kwastenzeep

Heb jij ook een fijne collectie Cling On! kwasten? (Je kunt er nooit genoeg hebben) Dan wil je ze ook met liefde goed verzorgen, zodat ze hééél lang mee gaan! 

 

De kwastenzeep van Fusion gebruik ik nu al een hele poos (een keer een grote emmer gekocht) en de kwasten die ik een hele week heb gebruikt, geef ik voor het weekend nog even een flinke wasbeurt met de zeep, dan zijn ze weer mooi zacht en schoon voor de volgende week!


5. Kleurstalen

Zit onze winkel niet bij jou in de buurt? Dan is het ontzettend lastig om van een afstand een kleur te kiezen. Helaas heeft elk plaatje wel een ander lichtinval, je telefoon of computer laten een kleur al anders lijken, en sommige plaatjes die je vind op het internet, zijn bewerkt. 

Thuis een kleur kiezen? Of kleurencombi's maken? 

 

We hebben verschillende opties!

1. Handgeschilderde kleurstokjes (painted by me) 

2. Kleur-echte kleurenwaaier + allerlei extra kleuren met recepten om zelf te mengen

3. Kleur-echte kleurenkaart 

 

Ook ik sta nog steeds telkens met mijn kleurstalen te puzzelen, welke kleur ik nú weer ga gebruiken op een kastje.. echt een musthave dus! 


6. Kastknopjes

We hebben een grote collectie kastknopjes in de webshop en in de loods, en telkens wordt die ook weer aangevuld met nieuwe soorten!

 

Mijn lievelings? De gouden kastknopjes van Doing Goods! Supermooie kwaliteit, handgemaakt in India en ze zijn gewoon te schattig


7. Wax-kwast

Salves en waxes kun je het beste aanbrengen met een kwast. Maar deze kwast, kun je daarna niet meer gebruiken voor verf. Je krijgt ze namelijk met geen mogelijkheid meer schoon! 

Een wegwerp-kwast gebruiken dan maar? Zeker niet! Want dan heb je weer het probleem dat er haren uitvallen, en dat willen we écht niet ;)

Mijn lievelings wax-kwast is de Oval Brush van Wise Owl Paint! Na gebruik een plastic zakje er rond, en de haren blijven gewoon soepel. 


8. Schort

Heb ik inmiddels al heel veel goede kleren omgedoopt tot "schilder-kleren"?

 

Misschien! :)

 

Is het daarom beter om een schort te dragen als ik ga schilderen? Uh ja, absoluut. Ik vind het dan wel net zo leuk om een schort aan te doen van Fusion!

 

Deze hebben we niet op voorraad, maar vind jij deze net zo leuk als ik? Ik kan hem voor je bestellen! Hij kost €15,95 en stuur gerust een berichtje mocht je hier interesse in hebben. Ook leuk als kado voor een andere Fusionista!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0