Schilder tips

10 Tips voordat je gaat beginnen!
Schilder tips · 04. februari 2024
Zin om te starten met een project thuis, maar weet je niet precies wáár je moet beginnen? Heb je alles wel in huis? En begin je nu met ontvetten of tóch eerst schuren?
Strakke lijnen!
Schilder tips · 28. december 2023
Hoe tof is dit kastje met strepen? Lekker zuurstok roze kleurtjes, flamingo knopjes.. ja dit zoete kastje is helemaal geweldig. Maar hóe krijg je die strepen zó strak? Ik leg het je uit!

Schuren, MOET dat echt?
Schilder tips · 08. mei 2023
Ja, daar zit je dan in je nieuwe woonkamer... de héle vloer aan het schuren voordat het geschilderd kan worden! Maar moet dit nu ook als je meubels wilt schilderen? Ik leg het je uit!
Mijn ideale shoppinglist!
Schilder tips · 10. maart 2023
Al mijn favorieten op een rij! Van schuurpapier tot vernis, wat zijn nou míjn favorieten? En welke producten zijn onmisbaar in jouw "schilder-garderobe"?

Ontvetten; Waarom, Wanneer & Hoe
Schilder tips · 28. februari 2023
Ik kan meteen met de deur in huis vallen. Je moet ALTIJD ontvetten. Echt, dit is een stap die je niet wilt overslaan. Ik ga je uitleggen wáárom niet, en hóe je dan het beste kunt onvetten.
Ikea meubels schilderen, dat kan!
Schilder tips · 22. februari 2023
Regelmatig diezelfde vraag in mijn mail; "kan ik een Ikea meubel schilderen, en hoe doe ik dat?" Ja dat kan zeker! Volg je deze stappen, dan komt het helemaal goed!

Leer schilderen met Fusion Paint
Schilder tips · 04. februari 2023
Nee, niet "leren" schilderen.. maar LEER schilderen! Zoals deze stoel op de foto. Ja, dat kan dus! Meteen antwoord op je vraag ;) Hoe dan? Vraag je je nu misschien af... Ik ga het je uitleggen, met fijne tips die ervoor zorgen dat ook jij dit klusje gaat aanpakken!
5 tips over vernis
Schilder tips · 27. januari 2023
Vernis aanbrengen, het is nog geen makkie. Hier 5 tips die ik jou kan geven, die ervoor gaan zorgen dat dit klusje zo geklaard is!