Mijn ideale shoppinglist - Part 2
31. augustus 2023
Al mijn favorieten op een rij! En nu deel 2 :)
Fusion Paint kleuren die niet zo goed dekken - De hele lijst!
29. mei 2023
Fusion Mineral Paint heeft over het algemeen een fantastische dekking, maar er zijn een áántal kleuren, die een extra laag nodig hebben, of grondverf kunnen gebruiken, voor het beste eindresultaat. En ik heb voor jou een lijstje gemaakt met deze kleuren... handig!

Schuren, MOET dat echt?
Schilder tips · 08. mei 2023
Ja, daar zit je dan in je nieuwe woonkamer... de héle vloer aan het schuren voordat het geschilderd kan worden! Maar moet dit nu ook als je meubels wilt schilderen? Ik leg het je uit!
Mijn ideale shoppinglist!
Schilder tips · 10. maart 2023
Al mijn favorieten op een rij! Van schuurpapier tot vernis, wat zijn nou míjn favorieten? En welke producten zijn onmisbaar in jouw "schilder-garderobe"?

Ontvetten; Waarom, Wanneer & Hoe
Schilder tips · 28. februari 2023
Ik kan meteen met de deur in huis vallen. Je moet ALTIJD ontvetten. Echt, dit is een stap die je niet wilt overslaan. Ik ga je uitleggen wáárom niet, en hóe je dan het beste kunt onvetten.
1 op 1 Workshop
Workshops · 26. februari 2023
Tineke was mijn eerste ;) Een 1 op 1 workshop 3daagse samen met mij. Hoe zagen deze dagen er uit? En wat hebben we allemaal gedaan? Ik neem je mee!

Ikea meubels schilderen, dat kan!
Schilder tips · 22. februari 2023
Regelmatig diezelfde vraag in mijn mail; "kan ik een Ikea meubel schilderen, en hoe doe ik dat?" Ja dat kan zeker! Volg je deze stappen, dan komt het helemaal goed!
Leer schilderen met Fusion Paint
Schilder tips · 04. februari 2023
Nee, niet "leren" schilderen.. maar LEER schilderen! Zoals deze stoel op de foto. Ja, dat kan dus! Meteen antwoord op je vraag ;) Hoe dan? Vraag je je nu misschien af... Ik ga het je uitleggen, met fijne tips die ervoor zorgen dat ook jij dit klusje gaat aanpakken!

5 tips over vernis
Schilder tips · 27. januari 2023
Vernis aanbrengen, het is nog geen makkie. Hier 5 tips die ik jou kan geven, die ervoor gaan zorgen dat dit klusje zo geklaard is!
"20 items die je altijd mee moet nemen uit de kringloopwinkel!"
Kringloop · 20. januari 2023
Tijd om met je checklist door de kringloopwinkel te gaan, en eens te speuren naar deze 20 musthave items. Hier ga je sowieso blij van worden! Wat deze 20 items zijn? Lees verder!

Meer weergeven