10 Tips voordat je gaat beginnen!
Schilder tips · 04. februari 2024
Zin om te starten met een project thuis, maar weet je niet precies wáár je moet beginnen? Heb je alles wel in huis? En begin je nu met ontvetten of tóch eerst schuren?
Strakke lijnen!
Schilder tips · 28. december 2023
Hoe tof is dit kastje met strepen? Lekker zuurstok roze kleurtjes, flamingo knopjes.. ja dit zoete kastje is helemaal geweldig. Maar hóe krijg je die strepen zó strak? Ik leg het je uit!

DIY · 15. december 2023
Zin om te knutselen met Kerst? Maak een Kerstballenkrans!
Mijn ideale shoppinglist - Part 2
31. augustus 2023
Al mijn favorieten op een rij! En nu deel 2 :)

Fusion Paint kleuren die niet zo goed dekken - De hele lijst!
29. mei 2023
Fusion Mineral Paint heeft over het algemeen een fantastische dekking, maar er zijn een áántal kleuren, die een extra laag nodig hebben, of grondverf kunnen gebruiken, voor het beste eindresultaat. En ik heb voor jou een lijstje gemaakt met deze kleuren... handig!
Schuren, MOET dat echt?
Schilder tips · 08. mei 2023
Ja, daar zit je dan in je nieuwe woonkamer... de héle vloer aan het schuren voordat het geschilderd kan worden! Maar moet dit nu ook als je meubels wilt schilderen? Ik leg het je uit!

Mijn ideale shoppinglist!
Schilder tips · 10. maart 2023
Al mijn favorieten op een rij! Van schuurpapier tot vernis, wat zijn nou míjn favorieten? En welke producten zijn onmisbaar in jouw "schilder-garderobe"?
Ontvetten; Waarom, Wanneer & Hoe
Schilder tips · 28. februari 2023
Ik kan meteen met de deur in huis vallen. Je moet ALTIJD ontvetten. Echt, dit is een stap die je niet wilt overslaan. Ik ga je uitleggen wáárom niet, en hóe je dan het beste kunt onvetten.

1 op 1 Workshop
Workshops · 26. februari 2023
Tineke was mijn eerste ;) Een 1 op 1 workshop 3daagse samen met mij. Hoe zagen deze dagen er uit? En wat hebben we allemaal gedaan? Ik neem je mee!
Ikea meubels schilderen, dat kan!
Schilder tips · 22. februari 2023
Regelmatig diezelfde vraag in mijn mail; "kan ik een Ikea meubel schilderen, en hoe doe ik dat?" Ja dat kan zeker! Volg je deze stappen, dan komt het helemaal goed!

Meer weergeven