reviews - 1 op 1 Coaching


Al heel wat restylers gingen je voor! Benieuwd naar hun ervaringen? Van een aantal restylers heb ik fantastische recensies mogen ontvangen, en die deel ik graag met jullie. 

 

Twijfel je nog of deze workshop iets voor jou is? Bekijk de ervaringen van voorgaande restylers!


review edith

Als je op een punt in je leven komt dat je door omstandigheden kan gaan doen wat je eigenlijk je hele leven al wil doen, dan is het een cadeau om 3 dagen les te krijgen van een super specialist!
Alles wat ik van Yasmin heb geleerd neem ik mee op mijn weg als restyler. Ik heb drie dagen lang alles kunnen vragen, heel veel zelf kunnen doen, maar vooral ontzettend veel zin gekregen om zelf aan de slag te gaan! Yasmin is een topper. Ze heeft zó veel kennis, ik zou nog wel drie dagen kunnen vullen. Gelukkig is er het nazorgtraject. Sociale media is belangrijk om gezien te worden, maar voor mij niet een wereld waar ik me thuis voel(de). Maar zelfs hiervoor heeft ze me kunnen enthousiasmeren ;) 
Ik kijk met heel veel plezier terug op mijn "1 op 1 traject"!
- Edith


review nathalie

Ik heb bij Ruby Wonen de 3daagse 1 op 1 workshop gedaan en die was top! Heel gezellig en een open sfeer. Niks was teveel en geen enkele vraag was een gekke vraag. Verder heb ik een hoop tips en tricks gekregen. Ook vind ik de nazorg fijn en dat ik haar daar buiten ook altijd kan en mag benaderen als ik ergens mijn vraagtekens bij heb. 

 

Mijn kastje is super geworden en dat smaakt naar meer! - Nathalie


review marieke

Na eerst al een workshopdag te hebben gevolgd bij Yasmin, besloot ik meteen door te pakken. Ik koos voor een 3-daagse 1 op 1 workshop. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Alle vier de dagen werd ik (na een lange reis vanuit Brussel) hartelijk ontvangen door Yasmin en Connie. 

 

Yasmin neemt je stap voor stap mee in het proces van meubelrestyling. Al voordat je in de loods staat kijkt ze mee of de meubels die je op het oog hebt geschikt zijn voor restyling. Zodra je 'echt' kunt beginnen, start je met het schoonmaken en schuren. Samen doorloop je daarna het hele proces. Ondertussen kun je Yasmin het hemd van het lijf vragen, alles wat je maar wilt weten. Dat is heel fijn, en bovendien gezellig. Tijdens het 1 op 1 traject heb ik twee kasten opgeknapt. Zodra ze af waren heb ik deze, met de tips van Yasmin in het achterhoofd, op de foto gezet. De begeleiding van Yasmin tijdens de 3 dagen is erg leerzaam en nuttig. 

 

Het nazorgtraject is voor mij een dikke vette plus. Gedurende twee maanden kijkt Yasmin met je mee. Ze heeft tips en opdrachten. Bovendien vormt ze de stok achter de deur, die veel beginnende restylers goed kunnen gebruiken. Zo ook ik. Met de hulp van Yasmin heb ik mijn eerste kastje al verkocht en heb ik de smaak helemaal te pakken. Van mijn omgeving krijg ik veel positieve reacties én nieuwe opdrachten! 

 

Al met al kan ik het 1 op 1 traject alleen maar aanbevelen. Yasmin en Connie beheersen de fijne kneepjes van het vak en dragen die met veel enthousiasme aan je over. 

 

 

Bedankt voor de leuke en leerzame dagen! - Marieke


Review wendy

Wat een mooie en leerzame ervaring heb ik achter de rug met de Restyle 1-op-1 Workshop by RubyWonen.

Momenteel zit ik in een sabbatical; ik heb een bewuste pauze ingelast in mijn werkende leven. Eén van de 'dromen' die ik wil verkennen is het starten van een eigen vintage winkel. Maar... waar begin je dan? Ik ben in de afgelopen weken vooral bezig geweest met het zoeken van kleuren verf en het aanschaffen van meubeltjes in mijn eigen huis om op te knappen. In die zoektocht kwam ik op Pinterest het aanbod van Yasmin tegen. Een 1-op-1 workshop met het hele restyle proces, handige weetjes en een maand online nazorg. Dit is wat ik nodig heb!

 

Ik werd warm ontvangen in de Loods van Yasmin in Bergen op Zoom. Terwijl je 'klust' aan je eigen meubel, deelt Yasmin handige informatie die jou als restyler verder helpen. Niet alleen op schildergebied, maar ook over in- en verkoop. Het gaf mij hele nuttige inzichten! Ondernemen gaat niet van de één-op-andere-dag; Yasmin is heel duidelijk in haar adviezen. Persoonlijk vond ik het waardevol om persoonlijk te worden begeleid. Het geeft je ook ervaringen om te bepalen wat jij belangrijk vindt en hoe je wilt ondernemen. Heb jij net als ik, ook deze droom? Begin bij Yasmin! Niet twijfelen, gewoon doen! - Wendy 


review Iris

Ik vond het een super informatieve en vooral ook gezellige 2 dagen. De sfeer die Yasmin samen met Connie daar hebben weten neer te zetten is fantastisch. Zeer waardevolle tips mogen krijgen m.b.t. tot het schilderen van de meubels maar ook m.b.t. het gebruik maken van de socials. Kortom een waardevolle 2 dagen die het aanraden meer dan waard. - Iris


review jolien

2 weken geleden heb ik de 2-daagse 1 op 1 workshop gevolgd bij Yasmin van Ruby Wonen waar ik super enthousiast over ben.

Ik kreeg praktische tips en uitleg mbt het reinigen, verzorgen en schilderen van een meubel. Welke materialen en producten handig zijn om te gebruiken. 

 

Ik ben in haar loods aan de slag gegaan met een zelf meegebracht meubel. De kast is geschilderd en mooi gestyled op de foto gezet. Verder kreeg ik ook heel veel tips en informatie over het starten van een eigen bedrijf. En bijvoorbeeld het gebruik van social media hierbij. Yasmin is kundig en ervaren binnen het meubels restylen en ondernemen. Ik heb heel veel van haar geleerd. Ook na afloop was ze bereid mij te helpen en vragen te beantwoorden. Kortom de workshop is een absolute aanrader! - Jolien


Review Gio

Op woensdagmorgen werd ik met een enthousiast gevoel wakker; het was eindelijk zover! Ik ging het 1-op-1 restyle traject volgen bij Ruby Wonen. Het weer had er wat minder zin in maar ik liet me niet tegen houden door de sneeuw en arriveerde rond half 11 in Bergen op Zoom bij de super toffe loods van Yasmin en haar ouders. Ik werd meteen heel warm ontvangen met een ‘’platte tiet’’ (typisch gebakje uit Bergen op Zoom) en een lekker kopje thee. We hebben eerst gezellig wat gekletst en zijn daarna meteen van start gegaan met mijn meubel. Alles wordt geduldig doorgenomen door Yasmin. Van grondig schoonmaken tot aan het schuren van het meubel en dan kan eindelijk het allerleukste beginnen; het verven natuurlijk. Ik mocht een mooi kleurtje uitzoeken en toen konden we de eerste laag erop gaan zetten. Ook hier geeft Yasmin fijne tips en kijkt graag met je mee. Aan het eind van de eerste dag zijn we zelfs nog even naar de kringloop gereden en heb ik nog 2 kandelaren gescoord om eens met bladgoud te werken. De 2e dag zijn we in de morgen meteen gestart met de laatste laag verf en hebben we geoefend met het aanbrengen van een transfer voordat ik deze daadwerkelijk op mijn kast ging plaatsen. Ook hebben we verschillende afwerkingen van het hout geprobeerd en er was inderdaad zelfs nog tijd om de kandelaren met bladgoud te versieren. Ook geeft Yasmin graag tips over het starten van je eigen bedrijfje, helpt je met het bedenken van een naam & tenslotte wordt het meubel ook nog mooi op de foto gezet. Kortom; de cursus was fantastisch. Ik heb heel veel geleerd, gezellig gekletst, inspiratie opgedaan en ontzettend genoten van het mooie bedrijf dat Yasmin samen met haar ouders heeft opgezet. P.s. haar moeder is ook ontzettend gezellig. ;-)

 

Ik kan maar 1 ding zeggen: schrijf je in! Je krijgt er geen spijt van want die mooie oude meubeltjes verdienen een tweede leven.

- Gio


Review katlijn

Ik volgde een heel fijne 1-op-1 workshop bij Yasmin. Na een warm onthaal in hun geweldige loods leerde Yasmin me alle tips&tricks om mijn stoelen op te knappen. Alle info en kennis die ze deelt is zo waardevol!

Ik vond het een heel leuke ervaring om samen te overleggen en de kennis meteen om te zetten in de praktijk waardoor ik met een opgeknapte stoel naar huis ging. Een aanrader voor iedereen die in een ontspannen sfeer zijn meubels wil leren opknappen!

- Katlijn


review joyce & sé

Vol spanning reden we richting Bergen op Zoom niet wetende wat we gingen leren. Je ziet op instagram al een hoop informatie voorbij komen, maar je weet toch niet hoe het precies is, dus met gezonde spanning en auto vol geladen met de kasten kwamen we aan bij de loods.

 

In de loods kijk je al je ogen uit met alle kleurtjes, kasten, transfers en greepjes en wordt je vrolijk begroet door Buma. 

 

Tijdens dag 1 gingen we aan de slag met het schoonmaken en schuren van de kasten en brachten we de eerste laag verf aan. Terwijl we bezig waren liet Yasmin onze hoofden ook werken. Wat willen we als 'herkenning' in onze meubels. Hoe/waar willen we gaan verkopen. Welke stijl vinden we nou echt mooi. Op weg naar huis gingen we meteen aan de slag met een naam, werd het huiswerk op Pinterest gedaan en werd de Instagram pagina gestart. 

Dag 2 gingen we aan de slag met het afmaken van de kasten en hebben we veel geleerd over afwerking. Hoe zorg je voor een bescherming van de verf en vooral hoe zorg je dat je de meubels mooi en aantrekkelijk op de foto zet. 

Na deze 2 dagen zaten we vol met ideeën en een begin van een 'businessplan'. Ondertussen is dit plan al in gang gezet en wordt er fanatiek gekringloopt op zoek naar nieuwe projecten! 

 

Yasmin enorm bedankt voor de fijne en vooral leerzame 2 dagen! - Joyce & Sé


review tineke

Zooooo leuk!

Het 1 op 1 traject sprak me onmiddellijk aan en ik twijfelde geen moment om het volledig 3-daags traject te kiezen. En wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! 

Yasmin is een topper in wat ze doet en deelt maar wat graag al haar geheimen.  Tijdens het oefenen van verschillende technieken gaf Yasmin ook heel wat advies voor het starten van een eigen bedrijfje. Ongedwongen, zonder druk te leggen en alles op mijn tempo. 

Op het einde van dag 3 stond mijn projectje (2 nachtkastjes) effectief online voor verkoop en deelde ik mijn ambitie met de wereld. Best spannend! (ik kreeg vele ❤ en alleen maar positieve reacties 😃).

Het creatieve idee kriebelde al heel lang, maar ik durfde nooit de stap te zetten. Deze 3 dagen vol inspiratie en de positiviteit van Yasmin waren het spreekwoordelijke zetje dat ik nodig had. 

Deze workshop is een echte aanrader! - Tineke, een tevreden cursist