Voor jou als restyler

Met 7 jaar ervaring in het runnen van een onderneming als restyler, is het nu tijd om die kennis en ervaring met jullie te delen! Want naast het opknappen van meubels komt er zoveel meer bij kijken.. en waarom het wiel telkens opnieuw uitvinden? Ik deel graag mijn kennis met jullie, hiervoor heb ik verschillende manieren bedacht.

 Recensie van één van de community-leden:

"Ik ben in September, bij de start van de community, meteen aangesloten. De eerdere cursus op Instagram had mij al over verschillende zaken doen nadenken en stappen doen zetten dat ik daar ook echt verder in wilde gaan.

Door super drukke weken heb ik bij de start van de community niet alles meteen goed kunnen volgen maar dat was helemaal geen probleem. Alles staat opgeslagen en intussen heb ik gewoon alles op het gemakje kunnen herbekijken. Helemaal niet erg dus als je eens een live video mist. Yasmine staat ook open voor vragen waardoor ik nog steeds met alles mee kan.

 

Ook super leuk om je gevoel, je gedachten, je stressmomentjes, je gekke hersenspinsels,… met andere restylers te kunnen delen. Zo voel ik me veel minder ‘alleen’ in mijn onderneming en krijg ik ook meer vertrouwen om stappen te durven zetten.  Het is dus geen 1 richtingsverkeer in de community, maar een leuke combinatie van waardevolle tips, info, hulp aan elkaar en motivatie die van alle kanten komt."