Voor jou als restyler

Met 8 jaar ervaring in het runnen van een onderneming als restyler, is het nu tijd om die kennis en ervaring met jullie te delen! Want naast het opknappen van meubels komt er zoveel meer bij kijken.. en waarom het wiel telkens opnieuw uitvinden? Ik deel graag mijn kennis, zodat jij sneller je doel kunt halen... Succesvol worden als ondernemer & restyler!Reviews van andere restylers

"Nogmaals dikke dankjewel voor de 2-daagse. Ik heb er veel aan gehad. Mijn doelen voor 2024 en 2025 zijn helderder uitgezet en ik weet concreet welke acties ik daarvoor moet ondernemen, en welke keuzes te maken. Ook de input voor mijn winkelinrichting apprecieer ik. En last but not least; erg genoten van je gezelschap, leuk om te sparren!"


"Ik vind het ook super fijn dat je met me meekijkt op mijn insta en zo positief en enthousiast bent. Ik merk dat ik dat ook wel een beetje nodig heb. Ik voel me op dit vlak best wel onzeker. Maar ik heb super veel plezier in het opknappen van meubels dus ik word er sowiezo heel blij van.

 

Super bedankt voor alles tot nu toe!"


"Ik was net nog aan het denken dat ik je echt dankbaar ben. De cursus was echt het laatste zetje wat ik nodig had om er écht iets mee te gaan doen"


Het creatieve idee kriebelde al heel lang, maar ik durfde nooit de stap te zetten. Deze 3 dagen vol inspiratie en de positiviteit van Yasmin waren het spreekwoordelijke zetje dat ik nodig had. Deze workshop is een echte aanrader!


"De adviezen/voorbeelden die je nu al hebt gegeven, geven me een andere kijk om de prijzen te bepalen. Heel fijn!"

"Heb jij net als ik, ook deze droom? Begin bij Yasmin! Niet twijfelen, gewoon doen!"


"Het was voor mij een heel fijne ervaring om bij jullie in de loods te kunnen werken en bijleren! Ik ben heel blij dat ik de workshop gevolgd heb bij je, nog bedankt voor alle info en kennis die je deelde, zo waardevol!

Op een manier heeft die dag me ook meer zelfvertrouwen gegeven: Zo ontzettend blij dat ik me heb ingeschreven!"


"Ik heb tot nu toe me heel alleen gevoeld in dit vak. Echt tof om met elkaar te leren - van elkaar te leren"


"Ik overweeg nu (letterlijk nu! Kan niet slapen daardoor - 3:52am) een pand te huren! Zoooo spannend!!"


"Zonder jou had ik hier nu niet gestaan, in mijn eigen winkelpand!"