PRIVACYVERKLARING RUBY WONEN

 

24-5-2018

 

In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik binnen de online omgeving van mijn webwinkel www.rubywonen.com doe met jullie gegevens.

 

AFHANDELEN BESTELLING
Wanneer je bij mij een bestelling plaatst, gebruik ik je persoonsgegevens om je bestelling netjes en snel voor je af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die je ten behoeve van mijn dienstverlening aan mij beschikbaar stelt, worden met onze webwinkelprovider (Jimdo), bezorgdienst en betaalprovider gedeeld.

 

Persoonsgegevens die ik gebruik om je bestelling af te handelen zijn betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden i.v.m. fiscale bewaarplicht, 7 jaar bewaard.

 

VERSTREKKING AAN DERDEN
Ik werk met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van mij kunnen ontvangen. Hieronder leg ik uit met welke bedrijven ik samenwerk.

 

Voor het afhandelen van de bestellingen werk ik samen met:

 

·        Betaalprovider Mollie B.V. of betalen bij afhalen en/ of pinnen bij afhalen
Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. dan nemen zij het laatste deel van je bestelling van mij over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling. Wanneer je kiest voor betalen bij afhalen en/ of pinnen bij afhalen, worden er geen gegevens doorgestuurd naar derden, en blijven alleen je gegevens bewaard in het Jimdo bestelarchief.

 

 

 

·        Verzend/bezorgdienst PostNL en DPD
Als je een bestelling plaatst is het mijn taak om je pakket/ meubel zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Ik maak gebruik van de diensten van PostNL of DPD. Het uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL of DPD. Het is daarom voor mij noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met hen te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst, dus het bezorgen van jouw pakket of meubel.

 

 

 

·        Webwinkel software Jimdo
De webwinkel is ontwikkeld met software van Jimdo. Als je een bestelling plaatst hebben ik je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Alle gegevens worden beveiligd verzonden en opgeslagen op beveiligde servers. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor mijn administratieve verplichtingen.

 

CONTACTFORMULIER
Met het contactformulier op de website kun je mij vragen stellen. Hiervoor gebruik ik je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Ik bewaar deze informatie totdat ik zeker weten dat je tevreden bent met mijn reactie.

 

NIEUWSBRIEF
Je kunt je abonneren op mijn nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips, aanbiedingen en informatie over mijn producten en diensten. Wanneer je je wilt abonneren op de nieuwsbrief krijg je een aanmeldlink toegezonden op het e-mailadres waarmee je je wilt inschrijven. Pas wanneer je de aanmelding activeert sta je daadwerkelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Je e-mailadres wordt op deze manier dus alleen met jouw digitale toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Dit kan op ieder moment. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

 

Ik verwerk je nieuwsbrief aanmelding en je e-mailadres met behulp van software programma van Mailchimp. Jouw gegevens worden door Mailchimp beveiligd opgeslagen. 

 

SOCIAL MEDIA
In mijn webwinkel zijn Social Media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

 

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geef ik je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarden aan andere bedrijven of instellingen, behalve als ik dat wettelijk verplicht ben.

 

GOOGLE ANALYTICS
Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers mijn webwinkel gebruiken. Ik heb een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

 

COOKIES
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

 

BEVEILIGING
Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Ik zorg dat je gegevens bij mij goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging steeds aan en let goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiling optimaal te kunnen garanderen hebben we met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten, denk hierbij aan Malewarebytes/ Virusscanner die alle gegevens in kan zien.

 

WIJZIGINGEN IN MIJN PRIVACYVERKLARING
Wanneer mijn webwinkel wijzigt of wanneer een partner wijzigt, moet ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

 

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JOUW GEGEVENS
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met mij opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

 

Je hebt de volgende rechten:

 

·        uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe

 

·        inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb

 

·        het laten corrigeren van fouten

 

·        het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

 

·        intrekken van toestemming

 

·        bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

 

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weten dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder.

 

KLACHT INDIENEN
Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

CONTACTGEGEVENS
Ruby Wonen

 

Bosstraat 12

 

4611NC Bergen op Zoom

 

info@rubywonen.com