WORKSHOPS BIJ RUBY WONEN!

Op dit moment hebben wij het helaas té druk om gewone workshops te verzorgen!


Maar ik heb speciaal voor jullie een Online Workshop gemaakt, waarin ik je alles vertel over het opknappen van meubels, van A tot Z!

In de eerste online workshop gaat het echt om de basis.. van ontvetten, hoe verf aan te brengen, tips over afwerken en neem ik je mee van begin, tot aan het eindresultaat.

De workshop duurt een halfuur, en kun je uiteraard vaker terugkijken, pauzeren, en zelfs afspelen terwijl je zelf ook daadwerkelijk aan de slag gaat! 

 


Online Workshop - Meubels opknappen, hoe doe je dat? Video 1

In deze video laat ik je zien hóe ik dit kastje heb opgeknapt, en neem ik je in een halfuur mee, van begin tot eind. De video is eerder opgenomen, dus niet live. Hierdoor kun je op elk gewenst moment de video nog eens terugkijken, pauzeren of zelfs afspelen terwijl je zelf lekker aan de slag gaat. Na het aanschaffen van de workshop, ontvang je van mij een mail met de link naar de video.

€ 17,50

  • Beschikbaar

Crea Middag 23 Nov- Kerst Workshop

Tijdens de Crea Middagen kun je gezellig aanschuiven voor een korte workshop, waarbij alles in teken staat van Kerstmis! 
Je gaat aan de slag met Fusion Mineral Paint en sjablonen, en neemt je eigen creatie uiteraard mee naar huis. 

Je kunt tijdens de crea middag kiezen uit kussenslopen, steigerplankjes, wanddoeken en allerlei andere kleine woonaccessoires! 

Op de foto's zie je wat voorbeelden, maar uiteraard kun je het helemaal maken zoals je zelf wilt! Ook hebben we metallic verf, perfect voor het kerstgevoel. 

Alleen nog plek op 23 November! 

Van 14:30 tot 16:00u

Bosstraat 12, Bergen op Zoom

€ 15,00

  • Beperkt beschikbaar