- gratis brainstorm sessie -


Ik had zojuist een geweldig telefoontje met Marjan. 
Ze dacht te weten welke richting ze op wilde, maar na een telefoongesprek van 15 minuten wist ze écht wat ze wilde met haar restyle-bedrijf. En dat was toch een andere kant op dan ze in eerste instantie dacht.

 

Wil jij ook een brainstorm-sessie met mij?

Plan een gratis gesprek!

Te boeken voor een halfuur, en dan ga ik kijken hoe ik jou verder kan helpen met de dingen waar jij op dit moment tegenaan loopt, vastloopt, "een extra schop onder je kont" nodig hebt, of het fijn vind om op deze manier kennis met mij te maken. 

 


momenteel geen gratis brainstorm-sessie te boeken!


* We plannen een half uur, kan natuurlijk korter of net wat langer duren.

* Jij mag zelf bepalen waar je het over wilt hebben, en als je het fijn vind, mag je vooraf al een mailtje sturen met je "vraagstuk" of probleem, zodat ik mij kan voorbereiden.

* Dit gesprek is volledig gratis

* Ik bel jou op afgesproken tijd. Liever een videocall via Whatsapp? Dan mag dat ook! 

* Je zit nergens aan vast, komt het toch niet uit? Geen probleem, dan annuleren we je tijdslot.Reacties ná de brainstorm telefoontjes


Echt heel fijn om even te sparren en zo weer op nieuwe ideeën te worden gebracht. Ik vond het zeker waardevol! - Monica


Op Instagram zag ik een bericht van Ruby Wonen voorbij komen over een vrijblijvend telefoongesprek met Yasmin. De woorden "bij twijfel gewoon doen" hebben mij over de streep getrokken. Het is mijn nieuwe motto! 

 

Ondanks dat we elkaar niet persoonlijk kennen, was het gelijk een heel leuk en open gesprek. Yasmin had zich goed voorbereid en vroeg gelijk naar mijn bedrijf Meuk wordt Leuk. Hoe ik dit voor mij zag, mijn toekomstbeeld, de twijfels, de eventuele stappen die ik zou kunnen nemen, etc. 

De twijfels om iets te gaan doen, wat ik in de planning had, heeft ze weggenomen en diezelfde dag heb ik gelijk actie ondernomen! Goed om te horen dat zij ook zo is begonnen. En kijk waar ze nu staat! Yasmin heel erg bedankt voor het duwtje in de rug, dit had ik net even nodig! 

We zullen elkaar vast nog eens spreken/ontmoeten. - Marjan

Precies op de afgesproken tijd werd ik gebeld en het was een heel gezellig gesprek. Meteen goede en bruikbare tips gekregen waar ik meteen mee aan de slag kan. Ook afgesproken om op een later moment nog wat puntjes op de i te zetten, dus wordt vervolgd. Heb weer even een extra impuls gekregen om door te pakken. Super! Dankjewel!!! - Francien


Deze week een brainstorm sessie met Yasmin gehad. Fijn om te praten over onzekerheden, mogelijkheden en alles waar je dan ook maar tegenaan loopt bij het ondernemen. Het heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven en een denkbeeldige schop onder mijn kont. Een heel fijn gesprek, waar ik nog vaak aan terug ga denken! - Peggy