Workshopdag - knap je eigen meubel op bij ruby wonen!


Waarom is deze Workshopdag iets voor mij?

Heb jij nou al zolang dat ene kastje op zolder staan, maar kun je er maar niet aan beginnen? Weet je niet waar je moet starten, houdt iets je tegen, vind je het moeilijk om te weten welke producten je het beste kunt gebruiken, welke kleuren goed bij elkaar passen.. of vind je het gewoon fijn om eerst te zien.. en dan te doen? Dan is deze workshopdag perfect voor jou! En we hebben deze dag nog veel meer te bieden!

Wat breng je zelf mee? 
Je eigen meubelstuk, die je van A tot Z zélf gaat opknappen, maar onder begeleiding van ons.

Wat kun je van ons verwachten? 
Tijdens deze dag zijn we met een klein clubje cursisten, waardoor je veel 1 op 1 tijd krijgt en we helemaal mee kunnen kijken met je project. Uiteraard demonstreren we ook hoe je bepaalde dingen het beste kunt aanpakken, zodat je bijvoorbeeld geen kwaststrepen krijgt, hoe je weet of je kastje voldoende is ontvet, hoe je transfers aanbrengt... letterlijk ALLES komt aan bod! En heb jij dringende vragen? Vraag maar raak.. wij zijn er die dag voor jou! 


 

Wat zit er inbegrepen in deze workshopdag?

> Van 10:30u tot max. 17:00u volledig verzorgd dagprogramma

> Alle materialen, gebruik van Fusion Paint, Wise Owl Paint, salves, kwasten, transfers, en van ontvetter tot schuurpapier.. alles staat klaar.

> Koffie met gebak, een goed verzorgde lunch en lekkers tijdens het harde werken

> Je staat met 2en aan een grote tafel, voldoende plek voor jouw project, maar je kunt wel gezellig kletsen.

> Je krijgt allemaal een Cling On! F30 mee naar huis, die ligt al klaar voor je zodat je er direct mee aan de slag kunt gaan, maar eenmaal een Cling On! kwast, dan wil je niks anders meer ;) Dus die krijg je alvast van ons.

> Ook leuk, even je meubeltje afstylen met leuke woondeco voor de foto.. en we geven meteen tips (mocht je dat willen), hoe je het best foto's kunt maken én bewerken.

> Alle kennis die wij in de loop der jaren hebben opgedaan.. geven we gewoon zomaar weg deze dag ;) zeker gebruik van maken dus! 
> Je kunt er vanuit gaan dat je naar huis gaat met een volledig opgeknapt meubeltje! En ik kan je alvast vertellen, na 1 meubelstuk smaakt het sowieso naar meer!

> En daarom krijg je aan het eind van de workshop ook nog een leuke korting die je bij ons kunt besteden, wellicht een mooi kleurtje voor je volgend project? 


 Wat voor meubelstuk moet ik meenemen? Het moet niet al te groot zijn, denk aan een set nachtkastjes, een klein ladekastje, krukje of kapstok. Twijfel je? Stuur dan vooraf even een foto! Sowieso moet het natuurlijk in je auto passen. En neem een deken mee voor de terugweg om je meubel te beschermen. 

 

Meer info? Vraag het gerust! Heb je specifieke wensen vwb je meubel, wil je bepaalde technieken leren en toepassen? Als we genoeg tijd hebben is alles mogelijk. Je krijgt na je aanmelding nog een uitgebreide mail met meer info, waarin we je alles vertellen wat sowieso aan bod gaat komen tijdens de workshop! Deze mail ontvang je binnen een paar dagen na je aanmelding. 


Niet inbegrepen? Nieuwe kastknopjes, houten onderdelen die vervangen moeten worden, en er is geen tijd voor een laag vernis of speciale verftechnieken zoals decoupage of bladgoud, daarvoor is één dag net te kort. Heb je specifieke wensen voor je meubel, vraag dan vooraf of het mogelijk is en of er eventueel bijbetaald dient te worden.

 

Annuleren? Na je aanmelding kun je annuleren, maar je krijgt geen geld terug. Dan plannen we gewoon een nieuwe datum zodat je alsnog mee kunt doen :)

Voorbeelden van makeovers tijdens de workshop!                  En dit is ongeveer het formaat wat je mee kunt nemen.


Recensies

Alix
"Gisteren een ontzettend leuke workshop gehad! Ondanks dat ik mijn kastje niet af kon schilderen, heb ik een leuke en leerzame tijd gehad en geeft mij dit de nodige inspiratie om verder te gaan met het restylen van meubels. Om die reden mijzelf ook opgegeven voor de online cursus om nog meer te leren over het restylen:)"

Tineke
"De workshop was gewoon zalig! De rit van 1,5u vanuit België was het zeker waard.

De tips en tricks die je geeft zorgen ervoor dat je elk project - groot of klein - tot een goed einde kunt brengen. Je brengt het enthousiast en zet je enthousiasme over!

Ik heb mijn kast nog niet volledig kunnen afwerken (eerst nog een paar andere kastjes te geselen 😉) maar wat kijk ik er naar uit om eraan verder te werken en het eindresultaat te (laten) zien.

De loods is als een snoepwinkel, echt prachtig gedaan. De mooie items die er staan werken inspirerend. Ik heb alvast een aantal leuke kleurtjes gekocht om thuis mee aan de slag te gaan 🙂"

Sanne:

"De workshop was heel goed georganiseerd. Alle benodigdheden stonden klaar en er werd naar elk meubelstuk apart gekeken wat de mogelijkheden waren. We hadden genoeg tijd om in 1 dag het hele meubelstuk te restylen. Daarnaast was er koffie met wat lekkers, een goede lunch en wat hapjes voor 's middags verzorgd. Het was een erg leuke dag!"

Karin

Bedankt voor de leuke workshop en de tips om je schilderwerk er zo strak mogelijk op te krijgen. Ook gezellig en goed verzorgd. (Ook door je moeder) En inspiratie voor thuis opgedaan. Aanrader! 

Esther

Wat was het een geweldige workshop.Super lieve mensen,hele fijne hulp. Veel gelachen en heel veel geleerd. Heel erg blij met het resultaat.Ik kom zeker nog terug.Ik kan het iedereen aanbevelen om hier een workshop te gaan volgen!

Martine
"We hebben een ontzettend leuke leerzame workshop-dag gehad bij Ruby Wonen. Ongedwongen en open, zo voelde het. Fijn om met een kleine groep te werken, waarbij ieder een heel eigen stukje aandacht en advies kreeg, aangezien elk meubelstuk weer heel anders was. 

 

Het was fijn om van A tot Z samen door het proces de gaan, iedere stap kwam aan bod. De hele dag is goed verzorgd en je richt je op je eigen stylingwensen. En dat je dan einde van de dag met een uniek eigen ‘werkstuk’ naar huis gaat is echt een kadootje!"

Thana

"Afgelopen zaterdag een super leuke workshop gehad bij Ruby wonen, echt een aanrader, enorm ervan genoten!"