Workshopdag - knap je eigen meubel op bij ruby wonen!


Waarom is deze workshopdag iets voor mij?

Heb jij nou al zolang dat ene kastje op zolder staan, maar kun je er maar niet aan beginnen? Weet je niet waar je moet starten, houdt iets je tegen, vind je het moeilijk om te weten welke producten je het beste kunt gebruiken, welke kleuren goed bij elkaar passen.. of vind je het gewoon fijn om eerst te zien.. en dan te doen? Dan is deze workshopdag perfect voor jou! En we hebben deze dag nog veel meer te bieden!


Wat breng je zelf mee? Je eigen meubelstuk, die je van A tot Z zélf gaat opknappen, maar onder begeleiding van ons.

Wat kun je van ons verwachten? Tijdens deze dag zijn we met een klein clubje cursisten, waardoor je veel 1 op 1 tijd krijgt en we helemaal mee kunnen kijken met je project. Uiteraard demonstreren we ook hoe je bepaalde dingen het beste kunt aanpakken, zodat je bijvoorbeeld geen kwaststrepen krijgt, hoe je weet of je kastje voldoende is ontvet, hoe je transfers aanbrengt... letterlijk ALLES komt aan bod! En heb jij dringende vragen? Vraag maar raak.. wij zijn er die dag voor jou! 


 

Wat zit er inbegrepen in deze workshopdag?

> Van 10:30u tot 17:00u volledig verzorgd dagprogramma.

> Alle materialen, gebruik van Fusion Paint, Wise Owl Paint, salves, kwasten, transfers, en van ontvetter tot schuurpapier.. alles staat klaar.

> Koffie met gebak, een goed verzorgde lunch, lekkers tijdens het harde werken, en aan het eind van de dag nog een glaasje bubbels.

> Je staat met 2en aan een grote tafel, voldoende plek voor jouw project, maar je kunt wel gezellig kletsen.

> Je krijgt allemaal een Cling On! F30 mee naar huis, die ligt al klaar voor je zodat je er direct mee aan de slag kunt gaan, maar eenmaal een Cling On! kwast, dan wil je niks anders meer ;) Dus die krijg je alvast van ons.

> Ook leuk, even je meubeltje afstylen met leuke woondeco voor de foto.. en we geven meteen tips hoe je het best foto's kunt maken én bewerken.

> Alle kennis die wij in de loop der jaren hebben opgedaan.. geven we gewoon zomaar weg deze dag ;) zeker gebruik van maken dus! 
> Je kunt er vanuit gaan dat je naar huis gaat met een volledig opgeknapt meubeltje! En ik kan je alvast vertellen, na 1 meubelstuk smaakt het sowieso naar meer!

> En daarom krijg je aan het eind van de workshop ook nog een leuke kadobon die je bij ons kunt besteden, wellicht een mooi kleurtje voor je volgend project? 


 Wat voor meubelstuk moet ik meenemen? Het moet niet al te groot zijn, denk aan een set nachtkastjes, een klein ladekastje, krukje of kapstok. Twijfel je? Stuur dan vooraf even een foto! 

 

Meer info? Vraag het gerust! Heb je specifieke wensen vwb je meubel, wil je bepaalde technieken leren en toepassen? Als we genoeg tijd hebben is alles mogelijk. Je krijgt na je aanmelding nog een uitgebreide mail met meer info, waarin we je alles vertellen wat sowieso aan bod gaat komen tijdens de workshop! Deze mail ontvang je binnen een paar dagen na je aanmelding. 


Recensies

Sanne:

"De workshop was heel goed georganiseerd. Alle benodigdheden stonden klaar en er werd naar elk meubelstuk apart gekeken wat de mogelijkheden waren. We hadden genoeg tijd om in 1 dag het hele meubelstuk te restylen. Daarnaast was er koffie met wat lekkers, een goede lunch en wat hapjes voor 's middags verzorgd. Het was een erg leuke dag!"